Franck Sauzée

† Kampe (mål).

Franck Sauzée (født 28. oktober 1965 i Aubenas, Frankrig) er en tidligere fransk fodboldspiller, der spillede som midtbanespiller. Han var på klubplan tilknyttet blandt andet Sochaux, Olympique Marseille og RC Strasbourg i hjemlandet, samt skotske Hibernian F.C. Med Marseille var han med til at vinde tre franske mesterskaber, én Coupe de France-titel, samt UEFA Champions League i 1993. Hos Monaco blev det også til en enkelt Coupe de France-titel.

Sauzée blev desuden noteret for 39 kampe og ni scoringer for Frankrigs landshold. Han deltog ved EM i 1992 i Sverige.

Efter at have afsluttet sin aktive karriere var Sauzée fra 2001 til 2002 træner for sin sidste klub som aktiv, Hibernian F.C..

Ligue 1

Coupe de France

1 Martini | 2 Amoros | 3 Silvestre | 4 Petit | 5 Blanc | 6 Casoni | 7 Deschamps | 8 Sauzée | 9 Papin | 10 Fernández | 11 Perez | 12 Cocard | 13 Boli | 14 Durand | 15 Divert | 16 Vahirua | 17 Garde | 18 Cantona | 19 Rousset | 20 Angloma | Træner Platini 


Posted in Uncategorized by with no comments yet.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet brand bags cheap bags sale bags online