Jabal ‘Ujar

Jabal ‘Ujar är ett berg i Egypten. Det ligger i guvernementet Sina al-Janubiyya meat tendrizer, i den östra delen av landet, 300 km sydost om huvudstaden Kairo. Toppen på Jabal ‘Ujar är 1 876 meter över havet.

Terrängen runt Jabal ‘Ujar är lite bergig. Den högsta punkten i närheten är 1 978 meter över havet, 1,0 km väster om Jabal ‘Ujar. Trakten runt Jabal ‘Ujar är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Saint Catherine, 3,7 km sydväst om Jabal ‘Ujar large water thermos. Trakten runt Jabal ‘Ujar är ofruktbar med lite eller ingen växtlighet. I trakten runt Jabal ‘Ujar finns ovanligt många namngivna berg.

I trakten råder ett hett ökenklimat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 22 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 33 °C, och den kallaste är januari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 35 millimeter. Den regnigaste månaden är mars, med i genomsnitt 12 mm nederbörd, och den torraste är juni, med 1 mm nederbörd.


Posted in Uncategorized and tagged , by with no comments yet.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet brand bags cheap bags sale bags online