Koudyet Oulad Sghir

Koudyet Oulad Sghir är en kulle i Marocko. Den ligger i regionen Taza-Al Hoceïma-Taounate, i den nordöstra delen av landet, 210 km öster om huvudstaden Rabat. Toppen på Koudyet Oulad Sghir är 303 meter över havet.

Terrängen runt Koudyet Oulad Sghir är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 461 meter över havet, 1,1 km öster om Koudyet Oulad Sghir. Runt Koudyet Oulad Sghir är det ganska tätbefolkat, med 134 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Moulay Abdelkader, 17,6 km nordväst om Koudyet Oulad Sghir. Trakten runt Koudyet Oulad Sghir består till största delen av jordbruksmark. I trakten runt Koudyet Oulad Sghir finns ovanligt många namngivna kullar.

Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 21 °C. Den varmaste månaden är augusti, då medeltemperaturen är 32 °C, och den kallaste är december, med 12&nbsp lightweight running hydration pack;°C. Genomsnittlig årsnederbörd är 595 millimeter. Den regnigaste månaden är november reflective running belts, med i genomsnitt 135 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 5 mm nederbörd.


Posted in Uncategorized and tagged , by with no comments yet.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet brand bags cheap bags sale bags online