Keeper’n til Liverpool

Keeper’n til Liverpool er en norsk komediefilm med premiere 22. oktober 2010. Ved den 61. Berlinalen i Berlin 2011 fikk filmen krystallbjørnen som beste barnefilm college football team jerseys.

Keeper’n til liverpool handler om en 13 år gammel gutt ved navn Jo. Jo er en tankefull gutt som hele tiden går å tenker seg til hva som vil skje med han hvis han begår et feil valg. På skolen er han en smart gutt bag cover waterproof, men han er nødt til å gjøre leksene til en annen elev for å ikke bli mobbet, og betalinga for dette er fotballkort. Filmen handler også om å finne det ene fotballkortet som de alle mangler : Keeperen til Liverpool. En dag får Jo tak i dette sjeldne kortet, men da han inviterer alle vennene sine hjem viser det seg at noen har tatt kortet. Han beskylder Tom Erik, som han gjør leksene til Jo, for å ha tatt det, men han nekter på at han har gjort det. En dag begynner ei ny jente i klassen til Jo, Mari. Mari spiller fotball og interesserer seg for likninger, noe Jo har sansen for. Disse to blir gode venner, men etterhvert blir han innviklet i masse løgn og kaos. Han skjønner ikke hva han skal, eller hva han har gjort nå.

Asfaltenglene · Brødre i krig · Elias og jakten på havets gull · En ganske snill mann · En helt vanlig dag på jobben · Hjem til jul  · Keeper’n til Liverpool  · Knerten gifter seg · Kommandør Treholt & Ninjatroppen · Kongen av Bastøy · Limbo · Maskeblomstfamilien · Nokas · Olsenbanden jr. Mestertyvens skatt · Oss & de andre · Pelle Politibil går i vannet · Snøhulemannen · Sykt lykkelig · To brødre · Tomme Tømmer · Trolljegeren · Yohan – Barnevandrer


Posted in Uncategorized and tagged , by with no comments yet.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet brand bags cheap bags sale bags online